fbpx

Borajánlónk nyári jeles napokhoz

Nyáron általában bővelkedünk a piros betűs ünnepekben, jeles alkalmakban. Ha épp ti is esküvő, keresztelő, tejfakasztó, évforduló, esetleg születésnap előtt álltok, reméljük, hasznosnak találjátok borajánlónkat.

Esküvő

Ha nyár, akkor bizony tombol az esküvőszezon, így felsorolásunk nem is kezdődhetne mással. Életünk egyik legszebb napjához méltó nedűk illenek, de érdemes figyelni az ár-érték arányra, hisz egy lagzi eleve csillagászati összeggel járhat. Száz vendég esetén óránként olyan 8-10 palack bor csúszik le, de inkább mindig felfelé kerekítsünk, az nem lehet, hogy a bor elfogyjon. Mivel mostanság szinte sivatagi az időjárás hazánkban, semmiképpen sem a vaskos, nehéz borokat ajánljuk, inkább a friss, ropogós, élénk, gyümölcsös tételeket. Fehér, vörös és rosé bort is kínáljunk, de igazíthatjuk a menühöz is a borválasztékot. Egy grillezős esküvőn például készülhetünk több testes vörösborral, míg, ahol hal a főfogás, oda a fehér vagy rosé borokat ajánljuk. Amikkel tuti nem fogsz mellélőni, a Szent Gaál Kékfrankosa, Cabernet Sauvignonja és Pinot Noirja, ami a vöröseket illeti. Roséból a Szent Gaál Rózsáját és Ledérjét ajánljuk, míg fehéreknél a Tokajicum Blanc-ját, Holdvölgy Sárgamuskotályát, Mandulás Furmintját.

Házassági évforduló

Ez már egy kicsit személyre szabottabb, és az esküvővel ellentétben nem 50-100 vagy még több embernek kell megfelelni, mindössze magatoknak. Nyilván attól is függ, éppen az elsőt ünneplitek vagy az aranylakodalmat ülitek. Mégis van néhány jolly joker tippünk, amelyektől biztosan emlékezetes lesz ez az este. Ha megédesítenétek a napot, a Tokajicum 6 puttonyos aszúját ajánljuk, ha egy igazi kuriózumra vágytok, kóstoljátok meg a Tokajicum Jégborát, ha steak lesz a vacsora, mindenképpen a Szent Gaál Passionatáját válasszátok! A többszörös díjnyertes száraz vörösbort a bujaság, szenvedély és élvezet jellemzi, ennél több pedig nem is kell egy ilyen alkalomra.

Tejfakasztó/legénybúcsú

Ezeken az alkalmakon sokszor inkább a mennyiség dominál, hisz senki se merné vállalni, hogy rajta múljon a csöppség tejellátása, vagy a házasulandó boldogsága. A Szent Gaál roséit ajánlanák elsőre, akár fröccsözéshez is, hogy ne érjen véget olyan hamar az este. Ha pedig az újdonsült édesapát/vőlegényt meglepnétek egy igazi férfias, díjnyertes tétellel, remek ajándék lehet a Szent Gaál Cabernet Sauvignon Nobléja vagy az Obsessiója.

Keresztelő

A keresztelőkkel sokan várnak a nyári hónapokig, hogy ne kelljen a picit úgy beöltöztetni, és bár a főszereplő inkább cumisüveggel tud csak koccintani, igazi ünnep révén a családi koccintás nem maradhat el. A poharakba pedig nem is ajánlhatnánk mást, mint a Tokajicum Mozaikját, mely egy újdonságunk, az első habzó borunk. Egyszerre összetett, könnyed és jól iható. Mint egy Mozaikban a sokféleség, úgy van jelen Hegyalja minden sava, gyümölcse ebben a borban.

Felvételi eredmények

Bizony nyáron derül fény sokak jövőjére, legalábbis ami a következő pár évet illeti. Akár kivetítőn nézed, akár otthon, családi körben várjátok a ponthatárokat, a Szent Gaál dobozos fröccsének ott a helye a kezedben. Ha megvannak a pontok azért, ha nincsenek, akkor pedig azért… Rosé és fehérfröccs verzióból választhatsz, a keverés pedig hidd el, pont megfelelő!

Születésnap

Vannak, akik azon szerencsések közé tartoznak, hogy nyáron egy jó kis grillpartyval vagy bográcsolással ünnepelhetik születésnapjukat. Ha épp egy ilyen alkalomra vagy hivatalos, van egy remek ajándékötletünk. Nincs, aki ne örülne a borhűtős szamorodninknak. A díszdoboz miatt még a csomagolásra sem lesz gondod.

Még több tételünkért, újdonságainkért és nyári kedvezményes csomagajánlatainkért látogassatok el webáruházunkba! Jó csemegézést!

Legfrissebb Hírek

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel időszakos hírlevelünkre és értesülj első kézből új borainkról, kedvezményeinkről és eseményeinkről.
Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.