Visszatérítés

Visszaküldések

Visszaküldési szabályzatunk 30 napos határidőt ír elő. Ha több mint 30 nap telt el azóta, hogy megkapta rendelését, nem áll módunkban visszatéríteni pénzét vagy kicserélni a terméket.

A terméket ugyanabban az állapotban kell visszaküldeni, mint amilyenben az a kézhezvételkor volt. A termék nem lehet használt, illetve az eredeti csomagolásban kell lennie ( a termékek ,,eredeti csomagólása’’ , nem a külső zacskó/doboz csomagólására vonatkozik ) .

A visszavételhez a vásárlásról szóló igazolásra is szükség van.

Kérjük, ne küldje vissza a terméket a gyártóhoz!

Pénz visszatérítése

Amint a termék megérkezett hozzánk és megvizsgáltuk, email-ben értesítést küldünk róla. Arról is tájékoztatjuk, hogy a kérelmet elfogadtuk vagy elutasítottuk.

Ha kérését jóváhagytuk, megkezdjük a pénz visszatérítését, és az összeg néhány napon belül automatikusan megjelenik bankkártyáján.

Utánvételes vásárlás esetén

A pénzvisszafizetés csak banki átutalással történik, az Ön által megadott számlára. A készpénzvisszafizetése nem lehetséges.

Ha mégsem szeretné a megvásárolt terméket, és vissza szeretné azt küldeni, akkor kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Küldjön egy email-t a webshop@vorosfeher.hu email címre, melyben megadja nevét, rendelési számát (például #0001), a visszaküldés okát és a bankszámlaszámot, ahová az összeget visszaküldhetjük
  • Küldje el a terméket székhelyünkre (E-mailben értesítjük a címet). A visszaküldéshez bármelyik szállítócéget választhatja, Nem vállalunk felelősséget, ha ezt a szolgáltatást használják.
  • Amint visszakaptuk a terméket, 10 – 14 munkanapon belül megkezdjük a termék árának megtérítését.

szállítási költség nem téríthető vissza.

A pénz késik vagy nem érkezett meg?

Ha nem kapta meg a pénzt, ellenőriztesse le bankjával még egyszer.

Ezután lépjen kapcsolatba a kártyát kibocsátó céggel, mivel lehetséges, hogy időbe telik, amíg a pénz megjelenik a kártyán.

Ha ezeket megtette, és továbbra sincs a pénz a számláján, lépjen velünk kapcsolatba a webshop@vorosfeher.hu email címen.

A termék visszajuttatása  

Először lépjen kapcsolatba a kívánt futárcéggel a termék visszajuttatásához

Ha olyan terméket küld vissza, melynek értéke meghaladja a 20.000.- ft , azt ajánljuk, hogy olyan szállítócéget használjon, melynél nyomon követheti a terméket, vagy kössön biztosítást a termék szállítására. Nem tudjuk garantálni, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.