fbpx

Visszatérítés

Visszaküldések

Visszaküldési szabályzatunk 30 napos határidőt ír elő. Ha több mint 30 nap telt el azóta, hogy megkapta rendelését, nem áll módunkban visszatéríteni pénzét vagy kicserélni a terméket.

A terméket ugyanabban az állapotban kell visszaküldeni, mint amilyenben az a kézhezvételkor volt. A termék nem lehet használt, illetve az eredeti csomagolásban kell lennie ( a termékek ,,eredeti csomagólása’’ , nem a külső zacskó/doboz csomagólására vonatkozik ) .

A visszavételhez a vásárlásról szóló igazolásra is szükség van.

Kérjük, ne küldje vissza a terméket a gyártóhoz!

Pénz visszatérítése

Amint a termék megérkezett hozzánk és megvizsgáltuk, email-ben értesítést küldünk róla. Arról is tájékoztatjuk, hogy a kérelmet elfogadtuk vagy elutasítottuk.

Ha kérését jóváhagytuk, megkezdjük a pénz visszatérítését, és az összeg néhány napon belül automatikusan megjelenik bankkártyáján.

Utánvételes vásárlás esetén

A pénzvisszafizetés csak banki átutalással történik, az Ön által megadott számlára. A készpénzvisszafizetése nem lehetséges.

Ha mégsem szeretné a megvásárolt terméket, és vissza szeretné azt küldeni, akkor kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Küldjön egy email-t a webshop@vorosfeher.hu email címre, melyben megadja nevét, rendelési számát (például #0001), a visszaküldés okát és a bankszámlaszámot, ahová az összeget visszaküldhetjük
  • Küldje el a terméket székhelyünkre (E-mailben értesítjük a címet). A visszaküldéshez bármelyik szállítócéget választhatja, Nem vállalunk felelősséget, ha ezt a szolgáltatást használják.
  • Amint visszakaptuk a terméket, 10 – 14 munkanapon belül megkezdjük a termék árának megtérítését.

szállítási költség nem téríthető vissza.

A pénz késik vagy nem érkezett meg?

Ha nem kapta meg a pénzt, ellenőriztesse le bankjával még egyszer.

Ezután lépjen kapcsolatba a kártyát kibocsátó céggel, mivel lehetséges, hogy időbe telik, amíg a pénz megjelenik a kártyán.

Ha ezeket megtette, és továbbra sincs a pénz a számláján, lépjen velünk kapcsolatba a webshop@vorosfeher.hu email címen.

A termék visszajuttatása  

Először lépjen kapcsolatba a kívánt futárcéggel a termék visszajuttatásához

Ha olyan terméket küld vissza, melynek értéke meghaladja a 20.000.- ft , azt ajánljuk, hogy olyan szállítócéget használjon, melynél nyomon követheti a terméket, vagy kössön biztosítást a termék szállítására. Nem tudjuk garantálni, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel időszakos hírlevelünkre és értesülj első kézből új borainkról, kedvezményeinkről és eseményeinkről.
Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.