*Édes Szamorodni 2012 – Tokajicum Borhűtővel*

2 790 Ft 2 490 Ft

265 készleten

A hagyományos készítési módnak köszönhetően ízében és illatában a botritiszes jelleg dominál. Ezt egészítik ki az érlelés során kialakuló aromák, az aszalt gyümölcsökre, kenyérhéjra, dohányra emlékeztető illat- és ízjegyek. Gyümölcsökhöz (füge, dió, gesztenye, kajszibarack, áfonya) és francia hagymaleves mellé ajánljuk. Vörös cserépből készült borhűtő. A tokaji borkülönlegességhez csomagolt borhűtő az esztétikai élményen túl, kiválóan alkalmas a behűtött bor megfelelő hőfokon tartásra. Használata során nem szükséges benedvesíteni a borhűtőt, a behűtött bor által képződő hűvös levegő tartja megfelelő hőmérsékleten a bort.

Novemberben induló Karácsonyi akciónk tekintetében a borok tetszőlegesen összeválogatva 6 palackos kartonokban vásárolhatók, a csomagok 1 db-tól rendelhetők. Azoknak akik nagyban gondolkodnak: minden 10. karton  megrendelése után 1 kartont ajándékba adunk vagy további  10% kedvezmény választható . 15e Ft feletti rendelés esetén a kiszállÍtás ingyenes az ország egész területén.

Jellemzők

Szín
fehér
Alkohol tartalom
12.5%
Évjárat
2012
Űrtartalom
0.5 L
Borvidék
Tokaj
Jelleg
édes
Borkészítés módja
Hordós
Sav
7.1
Cukor
62.4
Optimális hőmérséklet
10-12°C
Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.