*Kastély Válogatás 2016 Szent Gaál*

2 090 Ft 1 890 Ft

954 készleten

Tipikus bordói házasítás, melynek alapja Cabernet Franc, amit a Merlot és a Cabernet Sauvignon tesz teljessé. Száraz vörösbor. Mélytónusú gránátvörös szín, illatában pirosbogyós gyümölcsös behízelgő illat. Kísérletezőknek vadhús és bárány fogások mellé ajánljuk, de bármelyik hétvégi ham & eggs mellé is kitűnő választás.

Novemberben induló Karácsonyi akciónk tekintetében a borok tetszőlegesen összeválogatva 6 palackos kartonokban vásárolhatók, a csomagok 1 db-tól rendelhetők. Azoknak akik nagyban gondolkodnak: minden 10. karton  megrendelése után 1 kartont ajándékba adunk vagy további  10% kedvezmény választható . 15e Ft feletti rendelés esetén a kiszállÍtás ingyenes az ország egész területén.

Jellemzők

Szín
vörös
Alkohol tartalom
13%
Évjárat
2016
Űrtartalom
0.75 L
Borvidék
Szekszárd
Jelleg
száraz
Borkészítés módja
Hordós
Optimális hőmérséklet
16-18°C
Optimális fogyasztási idő
Reggel
Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.