Január 22-én Szent Vince napját ünnepeljük, amely a magyar borkultúrában kiemelt szerepet játszik. A Vince-nap nemcsak a szőlőtermelők, hanem a...
Nemzetközi versenyen díjat nyert a Tokajicum Hárslevelű 2019
A nemzetközi borversenyen, az IWSC-n bronz díjat nyert a tokaj-hegyaljai Tokajicum pincészet 2019-es évjáratú Hárslevelű száraz fehérbora.
Rendeld meg online, és élvezd a díjnyertes bor ízét barátaid társaságában!
A Tokajicum pincészet száraz Hárslevelű tétele egy hordó kísérlet eredménye, mely folyamán a mádi öreg Betsek-dűlő terméséből készült. A válogatott szüret eredményeképp csak egészséges teljes érésben lévő hárslevelű fürtök kerültek a hordóba.
A szűz must után első töltésű új hordóba került. A hordók médium pörkölésűek voltak, melyekben 6 hónapig érlelődött a must. Az elkészült száraz fehérbor illatában szépen fellelhetőek a hársméz, hársfavirág, ízében pedig a lágy tölgy jelleg és vanília tónusok teszik a kortyot teljessé.
Szép savak, jó aroma és a megfelelő egyensúly teszi a fogyasztást élménnyé!
Legfrissebb Hírek
Karácsonyi menük és borpárosítások a Vörös és Fehér Borwebshop ajánlásával
Az ünnepi vacsora különleges pillanataihoz nemcsak az ételek, hanem a hozzájuk illő borok is hozzájárulnak. Egy jól megválasztott bor kiemeli...