Quality Wine Package from Tokaj, or have wine at home, safely!

A Tokajicum Borászat is csatlakozott a hazai borászati összefogáshoz, a PalackPosta2020-hoz!

Az Agrármarketing Centrum és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa a jelenlegi helyzetre való tekintettel a hazai borászatokkal együtt elindították az alternatív platformot, mely segítségével a fogyasztók biztonságosan tudnak hozzájutni a kívánt termékekhez. 

A kezdeményezésnek köszönhetően a kedvenc tokaji tételeid most a legnagyobb biztonságban házhoz mennek.

Összeszedtük borászatunk legkülönlegesebb tételeit:

Tokajicum Prémium 6 palackos válogatás 15% kedvezménnyel:

Királygát Furmint 2016:

It got its name from the Királygát vineyard in Tokaj, which is characterized by a rock rich in minerals. The wine acquires the mineral taste from this layer, which is complemented by the elegant acidity of Furmint, the ripened flavors obtained during the aging in wooden barrels and the quince and pear character. Choose fish with fatter flesh, such as trout or toothpaste, and boldly use thyme, dill or parsley.

Aszú 5 Puttonyos 2014:

Egy palack 5 puttonyos aszúban találkozik két technológia: a tradicionális alapokat és az elődeink tapasztalatait felhasználva ötvözzük a modern kor vívmányait. Egyensúly jellemzi, mely a szájban lévő sav és cukor táncát jelenti. Mindezt az alkohol kíséri, és így teremt ünnepet egy palack VinAgora 2018 aranyérmes aszú. Gyümölcsalapú desszertekhez vagy diós, gesztenyés, kávés fogásokhoz, illetve keserű étcsokoládéhoz, egy kis maldon sóval ízesített ételekhez ajánljuk.

Sárgamuskotály Kései Szüret 2018:

Az aszúsodott szőlőszemek hatására alakult ki az a rendkívül gazdag illat és ízvilág, melyben a jelentősebb komponensek a csonthéjas gyümölcsök, az aszalt kajszi, a birs és a füge. Magas maradék cukortartalmát a harmonikus savtartalom ellensúlyozza, így a 2017-es VinAgora Borverseny aranyérmes bora kellemes kísérője desszerteknek, süteményeknek.

Száraz Szamorodni 2012:

Klasszikus tokaji bor. A túlérésben levő, aszúszemeket is tartalmazó szőlőből készített bort hagyományos szerednyei hordóban érleltük két éven keresztül. Az aszúsodott és az egészséges szemeket egyaránt tartalmazó fürtöket egyben dolgozzuk fel. Ennek a különleges borkészítési technológiának köszönhetően nyeri el a bor harmonikus ízvilágát. Aperitifnek és pástétomok mellé ajánljuk.

Blanc 2019:

Illatában a bodzát finom citrusos jelleg egészíti ki. Tavaszt és a nyarat idéző bor. Friss, kellemesen élénk, melyet savtartalma tesz üdítővé. Ízvilágát, zamatát egyrészt a gyümölcsösség, főleg a köszméte, a körte, másrészt a frissen vágott fű jellemzi. Halas-bazsalikomos tésztákhoz tökéletes választás.

Aszú 6 Puttonyos 2013:

Illatában kellemes mézes jelleg keveredik a propolisz és viasz jegyeknek köszönhetően. Forgatás során sárgabarack, őszibarack és lekvár köszön vissza a pohárból. A botritisz lágyan jelen van. Ízvilágában szép kellemes édes érzet figyelhető meg, mely a befőttek és a déli gyümölcsök ízével keveredik. A tökéletes egyensúlyt a savak állítják vissza, az alkohol csak kísérő szerepet tölt be.

 

latest news

I am 18 years old. I have read and accept it privacy statementI contribute to your search with personalized offers and content in the future.
en_GBEnglish

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.