Díjnyertes Szent Gaál borok a Monde Selection 2020 versenyen

A szakmailag elismert MONDE SELECTION nemzetközi borversenyen két Szent Gaál bor is díjazott lett a vörösborok kategóriában.

A pincészet 2016-os Passionata vörösbora a terroir és a fajta adottságait megfelelően prezentálja. Mélyvörös színű Cabernet Franc válogatás, melyet jelentős extrakt, és kiegyensúlyozott savtartalom jellemez. Illatában friss pirosbogyós gyümölcsök lelhetőek fel.

A 2017-es évjáratú Cabernet Franc rubinvörös színű erősebb intenzitású, barrique hordós érlelésű vörösbor. Illatában áfonyára és fekete szederre emlékeztető jegyek jelennek meg. A hordó használatnak köszönhetően lecsengésében édes ízvilág jelenik meg.

Élvezd a díjnyertes borok társaságát akár otthonodban, akár a Balaton parton. Rendeld meg őket online, mi házhoz visszük!

Legfrissebb Hírek

Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.