fbpx

Aranyeső a világ egyik legfontosabb borversenyén

Négy tételünket is díjazták a Mundus Vini Nemzetközi Borversenyen. A Szent Gaál Kastély és Borház 2020-as Kékfrankosa aranyérmes lett, a 2020-as Cabernet Sauvignonja pedig ezüstérmes. A Tokajicum Borház 2018-as 5 puttonyos aszúja és a 2018-as 6 puttonyos aszúja is a legcsillogóbb érmet hozhatta el.

A Mundus Vini Nemzetközi Borversenyt 2001 óta rendezik meg, a versenyre több ezer minta érkezik be évente a világ különböző bortermelő országaiból.

A magasan képzett nemzetközi zsűri borászokból, sommelier-ekből, hivatásos borkereskedőkből és szakértő újságírókból áll. Vak kóstoló során értékelik a tételeket, 100 pontos rendszerben, 7 fős bizottságok véleményezik a borokat.

A verseny megszerezte az OIV (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, Párizs) és az Union Internationale des Œnologues (UIOE, Párizs) védnökségét, továbbá 2013-ig tagja volt a Nagy Nemzetközi Borversenyek Szövetségének (VinoFed).

Díjnyertes tételeinket megtaláljátok a webshopunkban!

Legfrissebb Hírek

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel időszakos hírlevelünkre és értesülj első kézből új borainkról, kedvezményeinkről és eseményeinkről.
Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.