Aranyeső a világ egyik legfontosabb borversenyén

Négy tételünket is díjazták a Mundus Vini Nemzetközi Borversenyen. A Szent Gaál Kastély és Borház 2020-as Kékfrankosa aranyérmes lett, a 2020-as Cabernet Sauvignonja pedig ezüstérmes. A Tokajicum Borház 2018-as 5 puttonyos aszúja és a 2018-as 6 puttonyos aszúja is a legcsillogóbb érmet hozhatta el.

A Mundus Vini Nemzetközi Borversenyt 2001 óta rendezik meg, a versenyre több ezer minta érkezik be évente a világ különböző bortermelő országaiból.

A magasan képzett nemzetközi zsűri borászokból, sommelier-ekből, hivatásos borkereskedőkből és szakértő újságírókból áll. Vak kóstoló során értékelik a tételeket, 100 pontos rendszerben, 7 fős bizottságok véleményezik a borokat.

A verseny megszerezte az OIV (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, Párizs) és az Union Internationale des Œnologues (UIOE, Párizs) védnökségét, továbbá 2013-ig tagja volt a Nagy Nemzetközi Borversenyek Szövetségének (VinoFed).

Díjnyertes tételeinket megtaláljátok a webshopunkban!

Legfrissebb Hírek

Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.