Aranyérmes a Szamorodni 2018 az Euroasia 2021 borversenyesen

A Tokajicum Borászat 2018-as évjáratú Édes Szamorodni tételét aranyéremmel díjazta zsűri az Eurasia 2021 Wine & Spirits szakmai versenyen Moszkvában.

A tétel különlegessége egyrészről az évjáratban rejlik, hiszen 2018 minőségben és mennyiségben kiemelkedik. A bőséges termés szépen beérett, így a szüretelt szőlő is igen magas minőségű volt.

Másrészről az Édes Szamorodni sikere az eljárásban rejlik. A beérkezett gondosan válogatott kézzel szüretelt alapanyagot a borászat kíméletesen préselte, majd zempléni tölgyhordóba tette érlelni. 1,5 érlelés után a hordókat egyesével kóstolták át és házasították őket. Ennek eredményeképp született meg a szép, telt, gyümölcsös, főleg déli gyümölcs jegyekre emlékeztető tokaji bor a térségre jellemző egyedülálló botrytis adottságaival.

Rendeld otthonodba az aranyérmes tételt!

Legfrissebb Hírek

Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.