fbpx

A Szent Gaál 2021-es Kékfrankosa lett Szekszárd Város Bora

Aranyeső hullott a Szent Gaál boraira április végén, a XXII. Szent György-napi Borünnepen, a Szekszárdi Bikavér Ünnepén, a Szekszárdi Borvidéki Borverseny eredményhirdetésén a Babits Mihály Kulturális Központban.

Rekordok születtek a borversenyen, minden korábbinál több, ötvenhat termelőtől 258 bor, 37 fehér, 21 rozé, és 200 vörösbor érkezett.

A 75 aranyérem közül négyet a Szent Gaál borai zsebeltek be, a legcsillogóbb éremmel díjazták 2022-es Rozénkat, 2022-es Kadarkánkat, 2021-es Merlot-kat és a 2021-es Kékfrankosunkat is.

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2021-es Kékfrankosunk nem csak arany érmet szerzett, de különdíjban is részesült, tételünk ugyanis a 2023-as Szekszárd Város Bora címet is elnyerte. A Rács Róbert várdombi fazekas népi iparművész készítette hatalmas kerámia korsót Posevitz Ilona borászunk vette át.

Legfrissebb Hírek

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel időszakos hírlevelünkre és értesülj első kézből új borainkról, kedvezményeinkről és eseményeinkről.
Elmúltam 18 éves. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót. Hozzájárulok ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokkal és tartalmakkal keressetek meg a jövőben.
hu_HUHungarian

Az vorosfeher.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük erősítse meg életkorát!
Elmúltam 18 éves.