pic
pic
Belépés / regisztráció

Regisztráció

Belépés

Bejlentkezés Facebook-kal:

Szent Gaál Kadarka 2018

Szekszárdi borvidéken termesztett tradicionális borkülönlegesség.

pic

Szent Gaál Ledér Rosé Cuvée

Könnyű és finom karakterű Rozé házasítás, elbájoló kedves gyümölcs illattal kísért üde szomjoltó a Szekszárdi Borvidékről.

pic

Tokajicum Jégbor 2016 díszdobozban Mundus Vini 2018: Nagy arany érem

Ritkán adatik meg, hogy Tokaj-hegyalján minden sikerüljön, és egy decemberi betakarítás alkalmával igazi furmint jégbor alapanyagot tudjunk szüretelni!

pic

Tokajicum Blanc 2017

Illatában a bodzát finom citrusos jelleg egészíti ki. Tavaszt és a nyarat idéző bor, frissessége, kellemesen élénk savtartalma teszi üdítővé.

pic

Szent Gaál Obsessio 2016, Merlot válogatás

Kényszeres vonzódás, ez az Obsessio.

pic

Tokajicum Édes Szamorodni 2012 Borhűtővel díszdobozzal

A hagyományos készítési módnak köszönhetően ízében és illatában a botritiszes jelleg dominál. Ezt egészítik ki az érlelés során kialakuló aromák, az aszalt gyümölcsökre, kenyérhéjra, dohányra emlékeztető illat- és ízjegyek.

pic

Szent Gaál Rózsája Merlot Rosé 2018

Egy könnyed, üde Merlot rosé bor a Szekszárdi borvidékről.

pic

Szent Gaál Bodorka Cuvée díszcsomagolásban 2017

A Bodorka egy könnyed vörösbor, melynek gerincét a szekszárdi borvidéken termesztett tradícionális szőlőfajta, a kadarka adja.

pic

Tokajicum Kedves 2018

Tokaj-Hegyaljai fajtákat - Furmint, Hárslevelű, Zéta, Kövérszőlő - szedtünk csokorba ebben a palackban, melyek visszaadják nekünk azt a sokszínűséget, amit a természetes édes borok nyújthatnak számunkra.

pic

Tokajicum Aszú 6 puttonyos libamájsütővel díszdobozban, 0,5 l, 2013 Borkiválóság 2018

Syngenta borverseny 2018 aranyérem! Ízben a gyümölcsösség mellett az érleltebb aromák is szerepet kapnak, mint a dió, csokoládé. Tálalási javaslat- Ajánljuk desszertekhez, libamájas ételekhez.

pic
elem / oldal