pic
pic
Belépés / regisztráció

Regisztráció

Belépés

Bejlentkezés Facebook-kal:

Minimum rendelési mennyiség 6 palack (1 karton). A kartonok vegyesen is rendelhetők. 6 palack alatti rendelés lehetséges a bruttó 5.000-Ft./ palack feletti árú borok rendelése esetén.

 

Csomagátvétel módja::

1:

: Budapesten közvetlen kiszállítással, telefonon vagy e-mailben egyeztetett időpontban. A szállítás költsége bruttó 2000 Ft. Bruttó 15.000 Ft feletti rendelésnél a kiszállítás díjtalan.

 

2: Az ország egész területén futárszolgálattal, a csomagszállítás díja a futárszolgálat díjszabása szerint, melyet telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Önnel.

3: Az ország egész területén Pick Pack Ponton történő átvétellel. A szállítás költsége bruttó 1500-Ft/ karton! Ebben az esetben az Ön által meghatározott PPP átvevőhelyre érkezik a csomag. Kérjük válassza ki a http://www.pickpackpont.hu/#map oldalon az Önhöz legközelebb eső átvevőhelyet és tüntesse fel a megrendelésnél szállítási címként. A rendelését ebben az esetben is e-mailben vagy telefonon igazoljuk vissza. A csomag megérkezéséről e-mailben kap értesítést.

Fizetés módja:

A csomag átvételekor készpénzben vagy előre utalással a rendelést követően elküldött bankszámlaszámra.

Nemzetközi jogviták rendezésére szolgáló szervezet elérhetősége: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-services/index_hu.htm

Vörös és Fehér Kereskedőház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság által üzemeltetett webáruház
 
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Vörös és Fehér Kereskedőház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató) által működtetett, a www. vorosfeher.hu weboldalon található webáruházon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Felhasználó és Vásárló (a továbbiakban: Felhasználó/Vásárló) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Felhasználó/Vásárló a továbbiakban együttesen: Felek).

Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, úgy figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak valamennyi pontjával egyetért, azokat kötelező érvényűnek fogadja el magára nézve.

Szolgáltatásunk termékköre: borok és szőlőből készült termékek

Jelen Webáruházban, a rendelések leadásával létrejövő fogyasztói szerződésben, illetve a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar.

A Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet technikai lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. Javasoljuk, hogy használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, és mindenkor telepítse az operációs rendszer aktuális biztonsági frissítéseit, és a böngészőjét.

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Felhasználót/Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Szolgáltató és a Felhasználó/Vásárló között jelen Webáruházon keresztül létrejött fogyasztói szerződés (hatálya szerint: 45/2014(II.26)Korm.r. "Üzlethelyiségen kívül, illetve távollévők között kötött szerződés") nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem előhívható, nem hozzáférhető.

A Webáruház működésével, a megrendelés és szállítás folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken.
1.    Szolgáltató adatai:
Cégnév: Vörös és Fehér Kereskedőház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 1055 Budapest, Balassi Bálint utca 9-11. I. emelet 2.

Adószám: 11716170-2-17

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-194284

Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Elektronikus elérhetőség: informacio@vorosfeher.hu, vagy rendeles@vorosfeher.hu

Telefonos/fax elérhetőség:  +3630/633-97-45

Figyelem! A hatályos jogszabályok értelmében tilos Magyarországon 18. életévet be nem töltött személy részére alkohol tartalmú terméket értékesíteni.

Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti személy rendelhet meg!

Ezen ÁSZF elfogadása egyben nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a Felhasználó/Vásárló jogosult az alkoholtartalmú termék megrendelésére.

2. Általános rendelkezések
2.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www. vorosfeher.hu weboldalon található webáruházon (a továbbiakban: Webáruház) keresztül történik. A Webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.), a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) szabályozza.

2.2. A Webáruházban a vásárlás kizárólag elektronikus úton leadott megrendeléssel történik, a jelen ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint. A Webáruházban történő vásárlás kizárólag a Felhasználó/Vásárló regisztrációja esetén lehetséges.

A regisztráció illetve vásárlás során a Felhasználó/Vásárló, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, köteles a jelen ÁSZF feltételeit elfogadni, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a Webáruház Felhasználója/Vásárlója között.

Amennyiben a Felhasználó/Vásárló az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait, nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést.

2.3.  Szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:

Ügyfélszolgálat:

Cím: 1126 Budapest, Kléh István u. 1. 

Tel.:  +3630/633-97-45 (normál díjszabású)

E-mail:  informacio@vorosfeher.hu

Nyitva tartás: 10.00.- 15.00.

3. Regisztráció, bejelentkezés
3.1. A Felhasználó/Vásárló a www. vorosfeher.hu oldalon található „Regisztráció” menüpontra történő kattintással regisztrálhat. A regisztráció után a Felhasználó/Vásárló a „Bejelentkezés” menüpontra történő kattintással, regisztrált e-mail címe és jelszava megadását követően kezdheti meg a vásárlást.

3.2. A Felhasználó/Vásárló a regisztráció során megadott adatait a későbbiekben módosíthatja, a bejelentkezést követően az „Adataim” linkre történő kattintással. A  Szolgáltatót az adatok Felhasználó/Vásárló által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért felelősség nem terheli.

3.3. A  Szolgáltatót nem terheli felelősség a Felhasználó/Vásárló által a regisztráció során tévesen vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, egyéb problémákért, hibákért. A Szolgáltató nem tartozik felelősséggel azért, ha a Felhasználó/Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az a  Szolgáltatónak nem felróható okból harmadik személyek részére hozzáférhetővé válik.

4. Vásárlás menete
4.1. Értékesített termékek, eladási árak

4.1.1. A Webáruházban szereplő áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit a Felhasználó/Vásárló a konkrét árucikk információs oldalán ismerheti meg. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a Szolgáltató nem  tartozik felelősséggel. Az árucikkek információs oldalán feltüntetett képek helyenként illusztrációk.  

4.1.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. A feltüntetett árak magukban foglalják a csomagolás költségeit, de nem minden esetben tartalmazzák a kiszállítás költségeit.

4.1.3. Amennyiben az áru mellett hibás ár kerül feltüntetésre - különös tekintettel arra az esetre, ha  nyilvánvalóan téves, a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő  ár kerül feltüntetésre -, a Szolgáltató nem köteles a terméket a hibás áron értékesíteni.  Ebben az esetben Szolgáltató haladéktalanul tájékoztatja a Felhasználót/Vásárlót a tévedésről és a termék helyes áráról, amelynek ismeretében a Felhasználó/Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

4.2. Megrendelés
4.2.1.A Felhasználó/Vásárló a Webáruházban megrendelést a megvásárolni kívánt termék(ek) virtuális kosarában történő elhelyezését, majd a „Pénztár” gombra kattintást követően tud leadni. A Pénztár menüpont alatt a Felhasználó/Vásárló kiválaszthatja a termék szállítási és fizetési feltételeit, illetve ellenőrizheti a megrendelni kívánt termékek listáját. A Felhasználó/Vásárló megrendelését ezt követően a „Megrendelem” gombra kattintással adja le.  A „Megrendelem” gomb lenyomását megelőzően a Felhasználó/Vásárló a „Vissza” gomb használatával módosíthatja a kiválasztott szállítási és fizetési feltételeket.

4.2.2. A megrendelni kívánt áru(k)nak a Felhasználó/Vásárló egyéni, virtuális kosarában történő elhelyezése nem minősül szerződéses ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, illetve megrendelésnek.

4.2.3. Az áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor a Felhasználó/Vásárló megrendelését az Webáruházon keresztül eljuttatja a Szolgáltatóhoz. A megrendelést követően a Felhasználó/Vásárló egy számítógépes rendszer által automatikusan generált és kiküldött levelet kap a regisztráció során megadott e-mail címre, a megrendelt tételek feltüntetésével. Az automatikus visszaigazoló e-mail üzenet csupán a megrendelés megérkezésének visszaigazolása, az nem tekinthető a megrendelés megerősítésének vagy szerződéses nyilatkozatnak, az nem jelenti a megrendelés 4.2.4. pont szerinti megerősítését. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van. Megrendelését a visszaigazolásban szereplő rendelésszámon tartjuk nyilván.

4.2.4. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekinthető megérkezettnek, amikor az a címzett részére hozzáférhetővé válik.

4.2.5. A Szolgáltató a megrendelés beérkezését követően legkésőbb - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - 72 órán belül e-mail vagy telefonos megkeresés útján megerősíti a megrendelést, és tájékoztatja a Felhasználót/Vásárlót a termék szállításának vagy személyes átvételének várható időpontjáról.

4.2.6. Nem minősül a megrendelés 4.2.5. pont szerinti megerősítésének a Szolgáltató olyan tartalmú egyedi visszajelzése, amelyben a Felhasználót/Vásárlót pl. ideiglenes készlethiányról, vagy a 4.1.3. pontban foglaltakról értesíti.

4.3. Szerződés megkötése, létrejötte
4.3.1. Amennyiben a Felhasználóhoz/Vásárlóhoz kizárólag a megrendelése megérkezését visszaigazoló automatikus rendszerüzenetet (4.2.3. pont) küldte meg a Szolgáltató, elfogadó nyilatkozat hiányában a Felek között a szerződés még nem tekinthető létrejöttnek.

4.3.2. A Felek között a szerződés akkor jön létre, amikor a Szolgáltató a Felhasználó/Vásárló megrendelését a 4.2.5. pontban foglaltak szerint megerősítette.

4.3.3. A megkötött szerződés írásban, kizárólag magyar nyelven megkötött adásvételi szerződésnek minősül, amely a Felhasználó/Vásárló, mint vevő és a  Szolgáltató, mint eladó között jön létre. A szerződést a Szolgáltató nem iktatja. A Szolgáltató szerződést kizárólag magyar nyelven köt, melyre Magyarország joga irányadó.

4.4. Fizetés
4.4.1. A „Megrendelem” gombra történő kattintással a Felhasználó/Vásárló szerződéskötési ajánlatához kötve van, továbbá  - a megrendelés Szolgáltató általi, 4.2.5. szerinti megerősítését követően - fizetési kötelezettsége keletkezik.

4.4.2. A Felhasználó/Vásárló fizetési kötelezettségének kétféle módon tehet eleget:

a) személyes átvétel során, utánvéttel,

b) a Szolgáltató által e-mail útján közölt bankszámlaszámra történő előre átutalással.

4.4.3. A fizetési módot a Felhasználó/Vásárló a megrendelés leadása során a „Pénztár” menüpont alatt választhatja ki.

4.4.4.    Amennyiben a Felhasználó/Vásárló a személyes átvételt és/vagy az utánvétes fizetési módot választotta, a helyszínen már nem áll módjában bankkártyával fizetni.

4.4.5.    Amennyiben a Felhasználó/Vásárló a bankszámlaszámra történő átutalás fizetési módot választotta, a Szolgáltató által közlésre kerülő bankszámlaszámra kell teljesíteni a fizetési kötelezettségét a megrendelés 4.2.5. pont szerint történő megerősítést követő 2 napon belül.

4.4.6.    A fizetési kötelezettség teljesítése a fizetendő díjnak a Szolgáltató által megadásra kerülő bankszámlán történő jóváírása. A fizetendő díj beérkezéséről  Szolgáltató e-mail értesítést küld Felhasználónak/Vásárlónak. A vételárról kiállításra kerülő számla a kiszállításkor kerül átadásra.

4.5. Szállítás

A megrendelt termék(ek) átvételének / kiszállításának várható időpontjáról a  Szolgáltató a megrendelés megerősítésében tájékoztatja a Felhasználót/Vásárlót. Amennyiben a termék(ek) átvételének / kiszállításának várható időpontja megváltozik, a Vállalkozás arról haladéktalanul értesíti a Felhasználót/Vásárlót.

4.5.1 . Személyes átvétel
A Felhasználónak/Vásárlónak lehetősége van arra, hogy a megrendelt áru(ka)t személyesen átvegye, telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett határidőn belül, a  Szolgáltató ügyfélszolgálatán.

A megrendelt áru(ka)t az értesítéstől számított 14 napig tartjuk fenn. Amennyiben ezen időpontig a Felhasználó/Vásárló nem jelentkezik a megrendelt áru(k)ért, ezt a vásárlástól elállásnak tekintjük és töröljük a megrendelést.

4.5.2. Házhoz szállítás
A megrendelt áru(k) házhoz szállítására a Felek által előre egyeztetett határidőn belül, időpontban és helyszínen kerül sor.

A házhoz szállítás díjköteles, amelyet a Felhasználó/Vásárló köteles megfizetni. Az aktuális szállítási díjakat a Vállalkozás a www. vorosfeher.hu  weboldalon közzéteszi.

Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól.

A Felhasználó/Vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

A szállítási módot a Felhasználó/Vásárló a megrendelés leadása során a „Pénztár” menüpont alatt választhatja ki.

5. Vásárlástól való elállás
5.1. Elállási jog gyakorlásának határideje

5.1.1. A Felhasználó/Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján:

- a termék átvételének napjától,

- több termék vásárlása esetén, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott termék átvételének napjától,

- több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak az átvétele napjától,

- ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,

a Felhasználó/Vásárló vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított 14 (tizennégy) napon belül a megkötött szerződéstől indokolás nélkül elállhat. A Felhasználó/Vásárló ezen elállási jogát a szerződés létrejöttének napja (4.3.1. pont), és a termék(ek) átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

5.2. Elállási jog gyakorlásának módja
5.2.1. A Felhasználó/Vásárló az elállási jogát a www. vorosfeher.hu weboldalról letölthető, a jelen ÁSZF 1. sz. mellékletét képező nyilatkozat-minta felhasználásával, vagy az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Az elállási nyilatkozatot Felhasználó/Vásárló az alábbi úton juttathatja el a Szolgáltató részére:

Szolgáltató ügyfélszolgálati címére:

Vörös és Fehér Kereskedőház Kft.,  1126 Bp. Kléh István u. 1.

E-mail címére: informacio@vorosfeher.hu

5.2.2. Határidőben érvényesítettnek kell tekintetni az elállási jog gyakorlását, ha a Felhasználó/Vásárló az elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt a Szolgáltató részére elküldi.

5.2.3.A Felhasználó/Vásárló elállási jogát a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja, így különösen:

- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Felhasználó/Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó/Vásárló személyére szabtak (pl: a Felhasználó/Vásárló kérésére speciális címkével ellátott bor.)

- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

-  romlandó vagy minőségüket rövid ideig megőrző áruk érté¬kesítése esetében.  

5.2.4. Az elállási jog gyakorlása során a Felhasználó/Vásárló jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a Felhasználó/Vásárló részéről (Ptk. 1:5. §)

5.3. A Felek kötelezettségei elállás esetén
5.3.1. A Szolgáltató kötelezettségei
A Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti a Felhasználó/Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget.

A Szolgáltató a Felhasználónak/Vásárlónak visszajáró összeget a Felhasználó/Vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A Felhasználó/Vásárló kifejezett beleegyezése alapján a Szolgáltató a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat.

A Szolgáltató mindaddig visszatarthatja a visszafizetendő összeget, amíg a Felhasználó/Vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

5.3.2. A Felhasználó/Vásárló kötelezettségei
A Felhasználó/Vásárló elállás esetén köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldeni, illetve a  Szolgáltatónak vagy a  Szolgáltató által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a  Szolgáltató vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a Felhasználó/Vásárló a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

Felhasználó/Vásárló a terméket postai küldeményként, vagy utánvétes csomagként nem küldheti vissza. Ha a Felhasználó/Vásárló kifejezetten a legkevésbé költséges fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a Szolgáltató nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

A visszaküldés költségeit a Felhasználó/Vásárló köteles viselni. A Felhasználó/Vásárló felelősséggel tartozik a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért.

6. Jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság általános elvei
Szolgáltató a termékeket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozza forgalomba.

A kellékszavatosság, termékszavatosság és a jótállás részletes elveit jelen tájékoztató 2. sz. melléklete tartalmazza.

Elvként, a jótállást kizáró tényezők:
A csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt (jelenlétében, szeme láttára) Felhasználó/Vásárló köteles ellenőrizni. Sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvenni és Felhasználó/Vásárló nem veheti át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül a Szolgáltató nem fogad el.

Szolgáltatónak nem áll módjában a jótállást érvényesíteni a következő esetekben:

* ha a palackban borkő, színkiválásból adódó lerakódás látható;

* ha a boron színhiba látható, de a borospalack nyitott állapotban van;

* ha a termék sértetlen átvételét igazoló dokumentum aláírása után a vásárló külsérelmi hibára hivatkozik.
 
2013. évi V. tv. (Ptk. 6:159.§ - 6:174.§) szerinti kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényre, jótállásra anyagi követelést csak a megérkezett tételek átvétele után, a) közös megegyezés útján, b) békéltető eljárással vagy c) polgári jogi eljárásban lehet érvényesíteni.

Jótállási igény benyújtásának feltétele: ha a kiérkezett tételek (termékek) nem használhatóak (gyártási hibások, vagy szállítás közben elromlottak), és e tekintetben egyértelműen megállapíthatóan a Szállítót vagy Szolgáltatót (Vörös és Fehér Kereskedőház Kft.) terheli felelősség.

Kellék-/termék-szavatossági és jótállási igény egyszerre nem érvényesíthető.

Szavatossági vagy jótállási igény benyújtása 19/2014(IV.29) NGM.r. szerint nem fogyasztóvédelmi panasznak minősül. Rendelet szerint szavatossági igényéhez a létrejött fogyasztói szerződést a fogyasztónak kell bizonyítania, az eredeti ÁFÁs számla bemutatásával. A szavatossági igényről jegyzőkönyvet kell felvenni. A szavatossági eljárást e rendelet 4.§-a részletesen leírja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014(II.26)Korm.r.29.§ alapján a Vásárló a Korm.e.20.§ pontban adott elállási jogával nem élhet olyan termék megrendelése esetében, amelyet a Vásárló utasításai alapján vagy kifejezett kérésének megfelelően állítottak elő.

7. Jogérvényesítés
7.1. A Felhasználó/Vásárló kérdésével, kérésével, illetve panaszával az alábbi módokon fordulhat a Szolgáltatóhoz:

Személyesen: A Szolgáltató 2.3. pont szerinti ügyfélszolgálatán

Írásban: A Szolgáltató postacímére eljuttatott postai küldeménnyel

Telefonon: Az 1. és a 2.3. pontban rögzített telefonszámok valamelyikén

E-mailben az  informacio@vorosfeher.hu e-mail címre megküldött elektronikus levélben.

A panaszkezelés során a Szolgáltató a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. rendelkezéseinek megfelelően jár el.

7.2. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

7.2.1.Fogyasztóvédelmi hatóság: A Felhasználó/Vásárló jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre nem terjed ki a szerződés létrejöttére, érvényességére, joghatásaira és megszűnésére vonatkozó rendelkezések betartásának ellenőrzésére.

7.2.2.    Békéltető testület: Hatáskörébe tartozik a fogyasztó és a vállalkozás közötti, a termék minőségével, biztonságosságával, a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, a szolgáltatás minőségével, továbbá a felek közötti szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy (a továbbiakban: fogyasztói jogvita) bírósági eljáráson kívüli rendezése: e célból egyezség létrehozásának megkísérlése, ennek eredménytelensége esetén pedig az ügyben döntés hozatala a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A Vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület:

Budapesti Békéltető Testület

Székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Weboldal: www.bekeltet.hu
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

7.2.3.    Bírósági eljárás: A Felhasználó/Vásárló jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.

8.2. Weboldal Műszaki Üzemeltetése:

2001.CVIII.Ektv.4.§ h) pontja tekintetében tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy webáruházunkat webtárhely- szolgáltatóként a Webra International Kft. (székhely és postacím: 1051 Budapest, Sas utca 10-12, B épület 145.; tel.:  06-1/473-7174, +3630/914-85-39,; email:  info@webra.hu) üzemelteti a GTS  (Bp. XIII. ker. Victor Hugo u. 18-22.) budapesti szerverközpontban.

A Webáruházban rögzített megrendelési adatok tárolása tehát helyileg Magyarországon belül, Budapesten történik.

Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

Jogorvoslattal élhet:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400 +36 (1) 391-1400

9. Egyebek
9.1. A Felhasználó/Vásárló a regisztráció során köteles megadni születési évét, alkohol tartalmú termék megrendelése esetén azt a Szolgáltató érvényes nyilatkozatnak tekinti a tekintetben, hogy jogosult-e a Felhasználó/Vásárló részére a megrendelt termék értékesítésére.

A Felhasználó/Vásárló teljes körű szavatosságot vállal az előző bekezdésben hivatkozott, a regisztrációkor megadott felhasználói adatok valóságtartalmáért. Amennyiben utóbb kiderül, hogy az általa megadott adatok bármelyike, így különösen alkohol tartalmú termék megrendelése esetén a Felhasználó/Vásárló által megadott életkor nem felelt meg a valóságnak, és ebből a Szolgáltatót bármilyen kár éri illetőleg a Szolgáltatóval szemben bármilyen joghátrányt érvényesítenek, a Felhasználó/Vásárló köteles a Szolgáltatóval szemben maradéktalanul helytállni, és a Szolgáltató fenntartja jogát, hogy a Felhasználóval/Vásárlóval szemben kártérítési igényt érvényesítsen.

9.2. Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért, az esetleges elírásokért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

9.3. Amennyiben a Felhasználó/Vásárló a weboldalon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni Szolgáltatónak. Amennyiben Szolgáltató jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

9.4. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani.

Érvényes: Budapest, 2014. 11.05.

Letölthető mellékletek:

1. számú melléklet - Elállási nyilatkozat
2. számú melléklet - Szavatosság jótállás
3. számú melléklet - Jegyzőkönyv fogyasztói panaszról