pic
pic
Belépés / regisztráció

Regisztráció

Belépés

Bejlentkezés Facebook-kal:
pic

Fehér borok a Tokajicum pincészettől

Borok egyedi címkével

Igazán különleges, személyre szabott ajándékkal lepné meg üzletfeleit? Legyen az tokaji vagy szekszárdi, mi segítünk Önnek! Cégeknek ajánljuk.

pic

Szent Gaál Fehér Kadarka 2016

Kékszőlőből fehérbor? Igen!

pic

Tokajicum Sauvignon Blanc 2016

Ritkaság a tokaji borvidékről! Kellemes vágott, harmatos fű illat keveredik a szőlő és a köszméte jegyeivel. A savak kiegészítik, szinte vibrál a szájban.

pic

Tokajicum Darázskő Furmint 2016

Tokajicum Darázskő Furmint 2016 Új évjárat! Érdemes megkóstolni.

pic

Tokajicum Holdvölgy Sárgamuskotály 2016

Jól beérett, szép, átválogatott szőlőalapanyagból készült száraz muskotály, melyet a magával ragadó szőlőillat mellett kerek savak és jó egyensúly jellemeznek.

pic

Tokajicum Édes Szamorodni 2013

Az Édes Szamorodni az ínyenc desszertbor kedvelők bora.

pic

Tokajicum Száraz Szamorodni 2012

Klasszikus tokaji bor a száraz Szamorodni. A túlérésben levő, aszúszemeket is tartalmazó szőlőből készített bort hagyományos szerednyei hordóban érleltük két éven keresztül.

pic

Tokajicum Blanc 2016

Illatában a bodzát finom citrusos jelleg egészíti ki. Tavaszt és a nyarat idéző bor, frissessége, kellemesen élénk savtartalma teszi üdítővé.

pic

Tokajicum Sárgamuskotály 2015

A Kopasz-hegy déli lejtőiről származó túlérett, töppedt szőlő biztosítja a bor érett, sárgahúsú gyümölcsökre emlékeztető zamatát.

pic

Tokaji Mandulás Furmint 2016

Dűlőszelektált Furmint a legjavából, egy újabb gyöngyszem a Tokajicum palettáján. az első osztályú Mandulás dűlő termése!

pic
elem / oldal